fbpx

KONEČNĚ VÝVAR ZELENINOVÝ je hodinu tažený čirý a nesolený vývar z mrkve, petržele, pórku, celeru a cibule.

Konečně zeleninový vývar byl náš první produkt, jehož precizní recepturu nám pomohly sestavit nejlepší kuchařky, co známe, naše dvě babičky. A snad i díky tomu úspěšně prošel chuťovou atestací u dětí.

DOPORUČUJEME
• jako základ do polévek či omáček
• na podlití luštěnin a kuskusu
• základ do zapečených těstovin a pečené zeleniny

SLOŽENÍ
100% vývar z mrkve • cibule • pórku • petržele • celeru • koření

KONEČNĚ VÝVAR KUŘECÍ je tři hodiny tažený čirý nesolený vývar z farmářských kuřat a kořenové zeleniny.

Mít Konečně kuřecí vývar v lednici je vaše zodpovědnost. Ať už vaříte rizoto, nebo podléváte zeleninu na pekáči. Když máte tohle naše zlato v lednici, nemusíte se bát, že by doma někdy měli hlad. A ještě k tomu správně tažený vývar obsahuje velké množství železa.

DOPORUČUJEME
• jako základ do polévek či omáček
• k podlití pečeného masa a zeleniny
• do italského risotta a těstovin

SLOŽENÍ
100% vývar z kuřecího masa • kuřecích kostí • cibule • mrkve • pórku • petržele • česneku • koření

KONEČNĚ VÝVAR HOVĚZÍ je dvanáct hodin tažený čirý nesolený vývar z hovězích žeber a morkových kostí.

Deset z deseti chlapů se shoduje: Konečně hovězí vývar je silnější vyprošťovák než aspirin. Při pravidelném požívání vás už nic nepoloží. Zvládnete zaběhnout maraton i navařit nedělní oběd pro celou rodinu. Navíc díky vysokému obsahu kolagenu v kloubních a morkových kostech slouží jako přirozená kloubní i pleťová výživa.

DOPORUČUJEME
• jako základ do polévek či omáček
• k dušení žebírek, líček, zvěřiny a podobně geniálních záležitostí
• jako ingredienci do guláše, burgundského nebo do ragú či soté

SLOŽENÍ
100% vývar z hovězího masa • hovězích kostí • mrkve • cibule • celeru • petržele • česneku • koření

KONEČNĚ KUŘECÍ CONSOMMÉ je jemně solený dvakrát tažený kuřecí vývar z prémiových kuřat z etického chovu na farmě v Červeném Hrádku.

Po prvním tažení z pečených kuřecích kostí se consommé vyčistí vyšlehaným bílkem, aby zbyl pouze vývar čistý jako duše ryzího chlapa. Díky plné a zároveň jemné chuti stačí mírně solené consommé pouze ohřát a můžete ho rovnou pít.

DOPORUČUJEME
• jako rychlou a zdravou snídani, která zahřeje a dodá energii 
• jako základ do polévek a omáček
• k podlévání masa a zeleniny

SLOŽENÍ
100% vývar z kuřecího masa • kuřecích kostí • cibule • mrkve • celeru • celeru řapíkatého • vaječného bílku • petržele • koření • soli

DEMI-GLACE je dvacet čtyři hodin tažený a dvanáct hodin redukovaný vývar z hovězích, telecích a vepřových kostí, s rajčatovým pyré, červeným vínem a sušenými švestkami.

Demi-glace je gastronomická maturita – zredukovaný vývar z hovězích, telecích a vepřových kostí, obohacený rajčatovým pyré, červeným vínem a sušenými švestkami. Je ideální jako univerzální základ a má tak hustou konzistenci, že ho ze sklenice dostanete jen lžící. K pití stačí naředit, osolit a ohřát.

DOPORUČUJEME
• jako základ do polévek či omáček
• jako univerzální ingredience a dochucovadlo do jakéhokoliv jídla
• k dušení i k podlévání

SLOŽENÍ
99,9% vývar z masa (hovězího • telecího) • kostí (hovězích • telecích • vepřových) • mrkve • cibule • celeru • petržele • švestek • koření • rajského protlaku(rajčatový protlak • voda) • červeného vína (oxid siřičitý)

Polévky

Naše Gulášovka je vařená z cibulky zasmahnuté na uzené paprice, z hovězích oháněk s velkými kusy masa a s farmářskými bramborami.

Když jsme tvořili recepturu Gulášovky, docela jsme si pobrečeli. Nejdřív při krájení cibule, která je osmahnutá společně s uzenou paprikou. A potom radostí při ochutnání finálního receptu. A navíc díky vysokému obsahu kolagenu v hovězím vývaru slouží jako přirozená kloubní výživa. 

SLOŽENÍ
voda • vývar z masa (hovězího • vepřového) • kostí (hovězích • vepřových) • cibule • mrkve • celeru • petržele • brambory 18 % • cibule • vepřové maso 4 % • hovězí maso 3 % • rajský protlak (rajčatový protlak • voda) • vepřové sádlo česnek • paprika uzená 1 % • sůl • koření

Čirý vývar z hovězího a vepřového, s kousky masa a s kořenovou zeleninou.

Čirých vývarů z poctivě tažených kostí není nikdy dost. Ten náš, Masový vývar z hovězích a vepřových kostí, by postavil na nohy i Golema. Díky vepřovým nožičkám má tuhou želatinu, kterou ihned ucítíte na patře, a zároveň mu nechybí specifické hovězí aroma. Poctivost, kterou dostanete snad jen u mámy. Anebo taky u nás!

SLOŽENÍ
81 % vývar z masa (hovězího • vepřového) • kostí (hovězích • vepřových) • cibule • mrkve • celeru • petržele • zeleninová směs 6 % (mrkev • pastinák • celer) • hovězí maso 4 % • sůl • petržel hladkolistá • koření